10 grunde til hvorfor du sagtens kan købe en forlovelsesring i sølv

Alle par er forskellige, og man har forskellige præferencer og meninger, når det kommer til, hvilken type metal man foretrækker når man skal vælge forlovelsesring. Nogle par vil helst gå efter det åbenlyse valg som er guld eller hvidguld, som de fleste vælger, mens andre sætter større pris på skønheden man kan få fra sølv, og vi forstår godt hvorfor.

Sølv er måske ikke lige så prioriteret eller eftertragtet som guld, men sølv giver nogle af de mest elegante, sofistikerede og pris overkommelige forlovelsesringe men kan få. Sølv er også et alsidigt, og meget holdbart ædelmetal, der faktisk er meget stærkere end guld, hvilket betyder, at det kan overleve en barsk livsstil meget bedre, end et guldsmykke ville. Sølv kan være lige så skinnende og glitrende som andre metaller, og derfor er det hurtigt ved at blive et populært valg blandt par, når de skal finde en forlovelsesring.

Hvis du ikke er sikker på, om du skal gå efter sølv eller guld, kan de nedenstående grunde måske få dig til at tage den rigtige beslutning for dig!

1.Prisen på en forlovelsesring i sølv er overkommelig.

Sterlingsølv, sammenlignet med guld og platin, er et meget mere overkommeligt når det kommer til pris, prisen. Pris afhænger af udbud og efterspørgsel. Guld er mere et mere sjældent metal eftersom at der på verdensplan kun blev udvundet 3.300 tons guld hvis vi kigger på året 2019, sammenlignet med 27.000 tons sølv ifølge U.S. Geological Survey. Guld er 70 gange mere værdifuldt end sølv på en ounce-for-ounce-basis som man kalder det. Sølv har været brugt siden tidernes morgen, og det var engang langt mere værdifuldt end i dag. Alene af denne grund er det svært at forstå, hvorfor det er så billigt i dag, så hvorfor ikke gøre brug af den fordel når du skal ud og købe en forlovelsesring.

Prisen på sølv faldt først omkring 1870’erne, før situationen eskalerede i det 20. århundrede. Som et resultat faldt prisen endnu mere i 1990’erne og begyndelsen af ​​2000’erne, da du kunne købe den for 34 kr pr. 28 gram.

Prisen er i dag selvfølgelig højere, men prisen er stadigvæk ekstremt lav. Vi synes derfor det er et oplagt valg at vælge lige præcis det metal når du skal købe en forlovelsesring, psst.. så har du også lidt flere penge til brylluppet eller bryllupsrejsen.

2. Sølv går aldrig af mode, heller ikke en forlovelsesring der er lavet i sølv

Sølv kan bruges til hverdag, og har i Danmark og Europa været det mest populære metal i mange år. Sølv er et smukt lyst metal og mange synes det har en flottere lys farve end fx hvidguld. De fleste kan dog næsten ikke se forskel på hvidguld og sølv og så er sølv jo lige så meget et ædelmetal som guld og platin. Designet og stilen på forlovelsesringe vil ændre sig, men du vil altid finde sølv som grundmetal, og det vil aldrig ændre sig. Det er muligt at skabe utroligt elegante og smukke tidløse smykker og forlovelsesringe med sterlingsølv. Mange mennesker finder det nemmere at bære sterlingsølv, da det ikke er så skræmmende som at gå med et guld eller platin smykke, da man kan være endnu mere bange for at det bliver stjålet eller at man mister det.

3.Sølv er holdbart

Sølv er utrolig holdbart og let på samme tid. Så det er altså ikke en dum ide at tilføje sølv som grundmetallet i din forlovelsesring, – det er endnu stærkere end guld. Ringen skifter ikke farve og vil aldrig ændre sit udseende. Ud over sin lette vægt som også er en fordel, da ikke føles så tungt på fingeren, er det et metal du roligt kan bruge hver eneste dag. Bære du din ring hverdag, vil ringen dog have godt at blive pudset op en gang i mellem med sølvrens. Har ringen fået nogle ridser kan en guldsmed nemt pudse ringen op igen, så den får en skinnende flot overflade igen.

Hvis du ejer en vielsesring eller forlovelsesring i sølv, kan du være sikker på, at disse ringe vil holde hele livet. Hvis du passer på dit smykke i sølv, vil det ikke ældes og vil se lige så uberørt ud, som det gjorde den dag, du fik det. Når du leder efter et nyt sølvstykke, skal du sørge for at holde øje med 925-mærket, der er trykt på alle sterlingsølv som er den bedste kvalitet. Dette stempel betyder, at ringen er lavet af 92,5% sølv og opfylder de nødvendige krav. Falsk sølv er ikke så holdbart og holder ikke længe, ​​så sørg for at holde øje med mærket i ringen.

4. Sølv er allergivenligt

Sterlingsølv er allergivenligt, så for dem, der har følsom hud, er sterlingsølv et helt perfekt valg til en smuk ring. Du kan derfor trygt bære det med tillid, vel vidende at det ikke vil resultere i at du får en allergisk reaktion som nældefeber eller udslæt på fingeren hvor ringen sidder.

5. Sølv ligner hvidguld

Har du en ide om at din kommende hustru gerne vil have en hvidguldsring, men prisen ikke matcher jeres budget, er sølv et super godt valg, eftersom at de fleste slet ikke kan se forskel på sølv og hvidguld. Det har begge stort set samme farve, de er begge dyrebare ædelmetaller og de er blevet udvundet på samme måde.

6. Sølv er meget formbart

Sølv er et blødt metal, hvilket gør det nemt formbart, hvis du ønsker nogle smykker der har flere små detaljer og er meget unikke.

7. Sølv er det lyseste og mest skinnende ædelmetal man kan få

Ja du hørte rigtigt! Sølv har den lyseste, og mest skinnende overflade af alle ædelmetaller. Alene af den grund synes vi du bør gå efter en sterlingsølvring.

De overnævnte er ikke de eneste grunde til, hvorfor du bør købe en forlovelsesring i Sterling Sølv. Kvaliteten af sølv er utrolig. Sterlingsølv kommer med et løfte om at din ring er lavet i høj kvalitet. Samt har vi et bærende faktum, om at prisen er helt anderledes sammenlignet med guld, som bare har en meget højere pris. Derfor ser vi virkelig ingen grund til, hvorfor du ikke bør kigge de forlovelsesringe i gennem der er lavet i sølv.

Stilarterne er uendelige, når det kommer til sterlingsølv ringe, fordi det er så nemt formbart for guldsmedene. Man kan derfor få lavet lige det man vil, eller finde hvilket som helst design man har kunne drømme om. Guldsmede og designere har mere frihed, når det kommer til design en sølvring, så ønsker du en innovativ og imponerende forlovelsesring så skal du helt sikkert gå efter sterlingsølv.

Det er nemt at vedligeholde dine ring hvis den er lavet i sølv, især hvis du bruger den regelmæssigt, fordi det forhindrer ringen i at oxidere og plette jo mere det bliver brugt. Grunden til dette er at dine naturlige olier som du har i din hud renser sølvet helt automatisk. Hvis du har smykker, eller for en forlovelsesring du gerne vil passe på og derfor ikke vil bruge dagligt, skal du blot anskaffe dig en pudseklud til sølv smykker eller noget sølvrens.

Det er af alle disse grunde, synes vi helt klart at det lyder som en god ide at vælge en forlovelsesring lavet i sterlingsølv. Du vil være i stand til at investere i en ring, der ikke vil rydde din bankboks, og samtidig få en ring af fremragende kvalitet som vil holde længe.

Categories: