3 trends indenfor boligindretning som du kan bruge i din lejebolig

I de seneste år er der kommet et stadig større fokus på, at indretningen er en essentiel del af det at gøre en bolig til et hjem. Særligt hvis du bor i lejebolig kan det dog være svært at oversætte alle de gode råd fra fjernsynsprogrammerne til praksis. Derfor kommer der her et par forslag til trends, du kan drage nytte af, selvom du bor i lejlighed.

1.Vælg åbne rammer

For eksempel har der nu i lang tid været en tendens til åbne rum såsom samtalekøkkenet. Det har betydet, at mange danske husejere har været travlt beskæftigede med at nedbryde mure i deres huse. Den slags er dog straks sværere, hvis du bor i lejebolig. Hvis du gerne vil indrette i moderne, åbne rammer, skal det derfor gerne være en overvejelse allerede inden du vælger din nye lejebolig. Den slags specialiseret boligjagt er heldigvis blevet nemmere end nogensinde før takket være internettet. Du kan for eksempel se ledige lejemål hos Hellobolig og søge specialiseret på deres hjemmeside for at finde den helt rigtige lejebolig til netop dig.

2.Indret lyst og moderne

En anden tendens i boligindretning, der synes at have fulgtes ad med den åbne, moderne indretning handler mere om farver og materialer. Det har nemlig længe været populært at indrette lyst og let med indretningsgenstande af plastik og stål. Det er en oplagt stil til den lille lejebolig. Først og fremmest passer den lyse indretningsstil, der ofte også omtales som nordisk stil, ind i stort set alle hjem. Derudover er nordisk stil dog særligt relevant, hvis du gerne vil give indtryk af at have god plads, hvilket selvfølgelig er oplagt i en lille lejebolig. Selvom du bor i en lille lejebolig kan du, ved hjælp af nordisk stil sagtens bo lyst og rummeligt. Det kræver bare at du indretter med lyse og spinkle møbler og indretningsgenstande. Yderligere er det oplagt med masser af lys og et par spejle.

3.Tag inspiration fra retro-indretning

Er moderne, nordisk stil ikke noget for dig, har retro-indretning også oplevet en renæssance på det seneste. Retro-indretning er selvfølgelig oplagt for dig, der lige er flyttet i egen lejebolig og ikke har lyst til at bruge store mængder penge på indretning. Hvis bare du indretter i retro-stil, kan du nemlig finde de fleste indretningsgenstande i den lokale genbrugsbutik eller på din bedstemors loft.

Du behøver dog ikke kun at vælge retro-indretning fordi det er billigt. Fordi det er blevet populært, findes der nemlig også masser af nye indretningsgenstande og møbler inspireret af svundne tiders stil. Du kan altså sagtens bruge masser af tid, penge og energi på at finde den helt rigtige, hyggelige og nostalgiprovokerende stil. Hvis målet altså er at gøre din lille, nye lejebolig hyggelig, er retro-indretning også et godt valg. Sandheden er dog, at der ikke længere er én boligindretnings-stil, som alle følger. Tværtimod handler det i dag om at indrette sig unikt og personligt. Du kan derfor med fordel lave din helt egen blanding af stilarter, som du gerne vil bo omgivet af.

Categories: