Planlæg din næste rejse med et verdenskort

Coronaen har efterhånden løsnet sit greb de fleste steder i verden og det er igen muligt at tage ud at rejse. Mange har nok siddet derhjemme og ventet spændt på hvornår man igen kan komme ud og besøger forskellige lande og kulturer. Her er et lille indlæg, som viser hvordan du kan lavet et fedt DIY-projekt med et verdenskort og planlægge din næste rejse.

 

Husk tilbage på dine oplevelser

Projektet omhandler verdenskort, som kan bruges som opslagstavler. Når du har et verdenskort, som kan bruges som udsmykning, samtidig med at det tjener praktiske formål. Foruden at et verdenskort pynter, så kan du også fordybe dig i geografien og drømme dig væk til andre og fjerne lande. Udover det undervisningsmæssige og lærerige i et verdenskort, så kan du med et verdenskort som opslagstavle også nedfaldne disse tanker på netop kortet.

 

Verdenskort som opslagstavle et designet på den måde at selve lærredet og verdenskortet er spændt op på en plade, som derved gør det muligt at bruge knappenåle eller lignende til at notere på. Det er vigtigt man tager sig god tid når man sætter en knappenål, sådan at man ikke skal tage den ind og ud for mange gange. Hvis man behandler kortet godt og er omhyggelig kan man forlænge levetiden markant.

 

Nogle verdenskort fås også printet på hør. Disse udgaver har knap så mange geografiske detaljer, men vælger i stedet at fokusere på hvad det kan bidrage med i din indretning. Et verdenskort som pinboard er det oplagte valg til personen der elsker at rejse.

 

Planlæg din næste rejse

Udover at kunne mindes alle ens gode rejseoplevelser, så kan du med et verdenskort som opslagstavle også planlægge din næste rejse. For at opdele ens minder med fremtidige rejser, kan man vælge at bruge knappenåle i forskellige farver og man kan endda binde tråd mellem flere destinationer hvis man skal på en lang rejse. Så kan man også mindes alle de steder hvor flyveren har taget en hen.

 

Verdenskort i mange størrelser, farver og materialer

Som nævnt før, findes verdenskort lavet på bæredygtigt hør, men der findes også forskellige størrelser af verdenskort. Udover størrelser finder man også verdenskort printet på metal eller verdenskort i forskellige farvenuancer. Man kan få et helt klassisk, men du kan også få et verdenskort hvor det er leget med de negative farver, sådan at specifikke ting på kortet bliver fremhævet.

 

Der er et utal af sjove ting man kan gøre med et verdenskort. Har man små børn kan man også bruge det som et hjælpemiddel til undervisningen eller udbrede barnets kendskab til verden og geografien. Man husker nok lampe-globussen fra ens eget barndomshjem, som gav masser af spændende og lærerige stunder. Det er blot fantasien der sætter grænser, når man indretter med verdenskort.

 

Categories: