Få specialdesignet dit drømmesmykke   

 Mange dage kan være mere eller mindre grå leverpostej, hvis man skal huske den ene dag fra den anden. Der kan godt være en del dage i dit liv, som du faktisk ikke kan skelne mellem hinanden, fordi hverdagens rutiner ligner hinanden og fordi det er svært for hjernen at huske alle de små nuancer i hverdagen og weekenden. Så er det til gengæld anderledes med de store milepæle i menneskers liv. Det kan være både dåb, konfirmation, bryllup og begravelse, der kan sætte et skel op i forhold til et før og et efter i ens bevidsthed. Selve dagen er også en, man virkelig husker og sågar i detaljer. En sådan dag er for eksempel bryllupsdagen. Her er det selve ens forbundethed for resten af livet, som markeres og det er en meget særlig og symbolsk dag på alle leder og kanter. Derfor kræver det også at man markeret det særligt symbolske i fejringen af kærligheden til hinanden. Dette kan gøres på mange måder og en af dem er at få udformet en specialdesignet ring.

Få designet et helt unikt smykke

Drømmer du dermed om et helt unikt smykke til den store begivenhed? Så kan du hos guldsmed Stinne Holm få designet helt unikt smykke, der passer perfekt til jeres personlighed og jeres forhold. Hvis man læser anbefalingerne fra kunderne, er de super gode, fordi Stinne netop formår at skabe nogle helt unikke og meget personliggjorte smykker og vielsesringe, der passer lige til de ønsker, som parret har. Især formår Stinne på empatisk vis at sætte sig ind i, hvordan parrets forhold er, og hvilke særlige ønsker de har til at få udformet ringe, der netop viser deres kærlighed og deres relation.

En god dialog om smykkerne

Når man netop gerne vil have lavet noget helt særligt, er det vigtigste at få en god dialog omkring det. Det er nemlig en vigtig, kreativ og spændende proces, der går i gang og hvem ved, måske opdager I også noget nyt om jer selv og jeres forhold undervejs i denne proces. I kan både komme med jeres ønsker på forhånd eller I kan gå i dialog med Stinne om, hvordan ringene kunne udformes. Det kan handle om, hvorvidt de skal indgraveres eller ej, hvorvidt der skal være ædelsten i og om de skal være ens eller forskellige. Ligeledes kan de være med facetter eller ej. Alt dette bliver til sidst til de unikke ringe, som I altid har drømt om.

Få den dejligste dag

Selve vielsesceremonien er så smuk, rørende og speciel, at unikke vielsesringe bare er prikken over det berømte i til at fuldende denne smukke oplevelse. Når ringene gives til hinanden, sværger I evig troskab til hinanden og I skal bære ringene hele jeres liv herfra. Derfor er det super vigtigt, at I har lagt tanker, følelser og arbejde i at få dem lige præcis, som I ønsker dem. Skal de være industrielt design? Eller måske med en smuk diamant i? Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

 

 

Categories: