Skab en spa stemning på dit eget badeværelse

Selvom badeværelset bør indbyde til selvforkælelse, er det ofte et meget overset rum i boligen. Vi både starter og slutter dagen her, hvor vi har tid til at finde lidt ro og lukke hverdagen ude for en kort stund. Med få simple tricks kan du nemt få badeværelset shinet op og skabe en ægte wellness stemning hjemme hos dig selv.

Mangler du inspiration til at finde de helt rigtige håndklæder, opbevaringsløsninger og dekorative elementer til badeværelset, kan du med fordel tage et kig hos Luxo Living. Her finder du alt, hvad du har brug for, så du kan komme i mål med indretningen.

Ryd op og lad enkelte ting stå fremme

Inden du kan gå i gang med skabe den perfekte wellness stemning på dit badeværelse, er det en god ide at få styr på alle dine ting. Det kan være svært at opnå en afslappende stemning, hvis det flyder med ting og sager. Sorter ud og investerer i nogle lukkede opbevaringsløsninger, så du kan gemme hårbørster, cremer, neglegrej osv.

Har du en yndlingscreme med en flot emballage eller en parfume i en smuk flakon, så kan du sagtens lade disse stå synligt fremme på en hylde eller lignende. De kan faktisk udgøre en lille udstilling i sig selv. Det vigtigste er, at det holdes enkelt.

Du kan også lægge vatpinde og vatrondeller i en lille krukke eller et glas, og placere dem sammen med andre dekorative elementer.

Rolige farver

For at opnå en afslappende stemning, er det en god ide at gøre brug af nogle afdæmpede farver på badeværelset. Skab en smuk og enkel indretning ved at bruge få nuancer som går igen i de forskellige elementer. Det kan eksempelvis være ved at vælge håndklæder og badeforhæng i samme nuance, og det samme med tandbørstekrus, sæbedispenser og toiletspand.

Udover farverne, så er materialerne også vigtige. De materialer der bruges i et badeværelse er typisk ret kliniske. Du kan skabe en fin kontrast ved at inddrage træ, eksempelvis i form af et opbevaringsmøbel, en hylde, skammel eller lignende.

Fletkurve er også oplagte til samme formål. De findes i et hav af forskellige størrelser, og kan blandt andet bruges til opbevaring af toiletpapir og håndklæder.

Planter og dekorative elementer

Man glemmer ofte, at badeværelset også sagtens kan indrettes med planter og dekorative elementer – præcis ligesom resten af boligen. Planter bringer naturen med ind, og er også medvirkende til den gode spa stemning.

Nogle af de meget gængse ting på badeværelset, kan sagtens skiftes ud med noget mere dekorativt og indbydende. Det gælder blandt andet lamperne, spejlet og badeforhænget. Ofte kan de små udskiftninger gøre en rigtig stor forskel og forhandle badeværelset til en lille wellness zone.

 

Categories: