Hvordan skiller man en vandlås ad?

Selvom vandlåse ikke er en form for raketvidenskab, så er det faktisk de færreste, der har prøvet at skille en vandlås ad. Der kan være flere forskellige årsager til, at vandlåsen bør skilles ad. Selvom det kan lyde let, er det dog ikke alle, der har kompetencerne til det. Du kan altid få hjælp af en kloakservice, hvis det hele brænder på. Find hjælp til kloakservice https://kimskloakservice.dk/.

Rensning af tilstoppet afløb

Især i køkkenvasken kan der sætte sig en masse ting fast i afløbet, som gør, at vandet ikke kan få lov til at løbe igennem rørene. Det kan desværre resultere i, at vasken flyder over. Derfor bør du altid først og fremmest passe på med at skylle for mange madrester og lignende ned i vasken. Husk altid at samle resterne op fra vasken, når du er færdig med at vaske op, så det ikke hober sig op. Det kan både føre til stoppede afløb, men altså også en rigtig grim lugt fra afløbet. Hvis uheldet alligevel er ude, bør du altid som det første bruge svupperen. Vasken skal være fyldt med vand, når du bruger en svupper. Hvis ikke dette kan løse problemet, er næste skridt at skille vandlåsen ad. Husk på, at du altid kan få hjælp til at løse problemet af kloakservice.

Sådan skiller du vandlåsen

Start først med at fjerne alle eventuelle ting under vasken, så de ikke bliver beskidte. Sæt herefter en balje og et håndklæde. Det kan godt blive en anelse beskidt, når man skal skille vandlåsen ad. De fleste nye vandlåse kan skilles ad uden brug af værktøj, mens du bliver nødt til at bruge en tang til ældre vandlåse. Hvis du er i tvivl, om hvordan du skal skille vandlåsen ad, kan du få hjælp af kloakservice. Når du har fået skilt det hele ad, skal du sørge for at rengøre alle delene ordentligt. Det kan sagtens kræve en skuresvamp og lidt håndkræfter. Når du skal samle vandlåsen igen, skal du sørge for, at det bliver helt tæt, så det ikke lækker. Du kan eventuelt tjekke bagefter, om der kommer vand ud, hvis du tænder vandet.

Hvad er kloakservice?

Virksomheder, der tilbyder kloakservice, arbejder sjovt nok med kloakarbejde. Kloakservice kan indebære alt muligt relateret til kloaker og rør såsom stoppede toiletter, kloakledninger, kloakspuling, rensning af faldstammer, slamsugning og kloakrensning. Alt i alt kan kloakservice hjælpe med lidt af hvert, hvis du ikke selv er den store kloakarbejder.

 

 

Categories: