Køb ind til boligen i Dubai Downtown

Køb ind til boligen i Dubai Downtown

Er du til lækkert design til din bolig eller elsker du bare indretning. Og gerne med ting fra udlandet, hvor spændende ting fra andre kulturer også kan sætte sit præg på din bolig, så bør du overveje at rejse til Dubai.

Shopping i Dubai

Mange mennesker er blevet fan af Dubai. Især byens shoppemuligheder tiltrækker feriegæster verden over. Udover at Dubai er luxuriøst er Dubai også kendt for at være storslået og prangende, så her gives virkelig mulighed for at shoppe igennem Dubai Downtown for enhver smag.

Er du tiltrukket af smukke farver og æstetiske mønstrer

Arabien og Østen er kendetegnet for at være eksotisk. Måske er det varmen og duften af udsøgte krydderier, der tryllebinder en. Men begge er kulturer, hvor smukke farver og æstetiske mønstrer indgår i boligdesigns og -indretningen. Dog er Østen mere minimalistisk anlagt, hvorimod Arabien er  mere storslået og prangende. Det gælder dog ikke for den almene borgere i Dubai.

Kontraster der brydes

Basarer som handelssteder er kendt verden over. I Arabien kaldes de dog også souker. Du finder dog også store og smukke indkøbscentre, hvor du kan shoppe unikke brands, hvorimod det er muligt at shoppe mere lokalt i basarerne og soukerne. Det er her, du også finder spændende håndværk fra store dele af Asien ligeledes. Her kan du indkøbe ting til dit hjem, hvor kontraster vil brydes. Det kan være håndlavet ting af unikke tekstiler som pudebetræk og tæpper m.m. i smukke farver og æstetiske mønstrer som kan bidrage til unik boligindretning.

Personligt hjem

Et hjem fortæller noget om en som person. Dertil er boliger ens base, hvor man lader op og slapper af med sine nærmeste. Og her vinder det æstetiske udtryk, hvor sanselige og beroligende farver også benyttes mere og mere indpas i boligindretningen. Nok fordi det kan noget udover bare at synes pænt på overfladen.

Inspiration til boligindretning

Er du i tvivl, så lad dig inspirerer af boligindretnings sider på nettet eller magasiner. På den måde kan du synliggøre dine egne ønsker til ting til dit hjem. Det kan også fordrer, at du bliver mere bevidst om at gå efter de rette ting end bare det at impulsshoppe. Og du kan sagtens handle gode ting i Dubai til fornuftige priser til dit hjem. Især i basarerne og soukerne vil du stadig kunne handle i form af; at prutte, som det hedder, om prisen.

 

 

 

 

Categories: