Tryk på trøjer – Hvad kan man bruge tryk på fx. trøjer til?

Tryk kommer til meget forskelligt tøj, og om det er tryk på trøjer eller andet tøj, så gør det ikke den store forskel på funktionaliteten og mulighederne for det at trykke tøj.

 

Det smukke ved tryk på tøj, er at man får de helt samme muligheder ligegyldigt hvad det er fgor noget tøj som man gerne vil have tryk på .

 

Her er det altså muligt at få ens logo på sin trøje, eller det er muligt at få logo på sin kasket. Grunden til at der nævnes logo, er fordi at det 2b2 markedet er langt større end over for b2c markedet. b2b vil sige at der sælges mellem 2 virksomheder, mens at b2c vil sige at der sælges mellem virksomheder og private.

Alligevel, så ses der en ny trend hvor  private vil benytte sig af tryk på tøj. Her er det designere der vil øve sig på at lave deres eget tøj, eller det kan være private, som har et specifikt budskab som de gerne vil ud med, og herved, så kan de printe det på tøjet.  Fordelen ved at de gør det på denne måde er at de når ud til flere mennesker, fordi at det ikke er alle man kan nå at snakke med, og på denne måde, så kan de stadig se ens budskab hvis de kigger hen på en.

Hvor mange designer deres eget tøj med tryk?

Der er faktisk ikke særlig mange der benytter sig af denne mulighed, men det er et relativt nyt fænomen, hvorved ikke særlig mange kender til det.  Her er det muligt selv at medbringe sit eget tøj, eller det er muligt at bestille via betalings hjemmesider.

 

Mange mennesker vælger at købe noget tøj med tryk på i forskellige detailkæder. Her betaler man meget for mærket, og i visse tilfælde så kan man komme bedre afsted ved at designe tingene selv. Det kræver dog at man har sans for dette. Der er også både private og foreninger der benytter disse trøjer fx. til at lave sports uniformer. Det kan være håndboldtrøjer,  eller tennisbolde. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Efterhånden som printer teknologien er blevet mere avanceret kan man få tryk på tøj til fordelagtige priser. Fx. hos https://nordictryk.dk som beskæftiger sig med at sælge disse varer med tryk på.

De fleste af disse virksomheder har en butik hvor man kan aflevere og hente sine varer som man har fået igennem en trykproces. Det går godt og hurtigt med salget af tøj med tryk, og det ser kun ud til at der i fremtiden også vil være mange flere som benytter sig af denne mulighed.

 

Categories: