Vælg den helt perfekte dør til dit byggeri

Uanset om du står og skal bygge helt nyt, står over for en omfattende renovering, eller måske bare har en dør i din bygning, som trænger til at blive udskiftet, er det en stor og vigtig del af huset, som du skal tage stilling til.

Døren i en bygning er det sidste du går ud af om morgenen, når arbejdet kalder, og det første, der møder dig, når du er kommet hjem efter fyraften. Derfor er vigtigt, at din dør lever op til alle de krav du stiller til den. Den skal udmærke sig æstetisk og indgå både i facadens udtryk, men selvfølgelig også i entréens indretning.

Derudover skal døren naturligvis bidrage til at støj, vind og vejr bliver udenfor, så du kan have ro og varme indenfor. Alt sammen uden at døren pådrager sig unødvendigt meget slid og går til efter kun kort tids brug.

Som sagt er der altså tale om et vitalt element i ethvert byggeri. Og så har vi ikke engang adresseret vigtigheden af, at døren er lavet i en høj kvalitet, så du ikke skal bøvle med sløje hængsler eller et håndtag, der hænger. Endeligt skal en god dør naturligvis også være et valg, der øger sikkerheden og trygheden i dit hjem. Derfor er materialevalget i døren altså af afgørende betydning.

I din søgen efter den perfekte dør til dit byggeri bør du aflægge NorDans hjemmeside et visit. NorDan er en dansk-norsk virksomhed, der har sit arnested i Danmark. Efter mange år i Norge, har NorDan atter etableret sig i Danmark, hvor også deres produktion blandt andet finder sted.

Med mere end 100 års erfaring, kan du være sikker på, at døre fra NorDan lever op til de højeste standarder. Der loves således en rigtig god kvalitet og ikke mindst en lang levetid. Når du overvejer døre fra NorDan, er der to produktlinjer, du skal forholde dig til.

NTech-dørene fra NorDan udmærker sig ved en god brugervenlighed samt høj sikkerhed. Dørkarmene er udført i hårdt træ, og det er altså med til at sikre dig et kvalitetsprodukt med en meget lang levetid. I NTech-serien af døre, kan du vælge mellem terrassedøre og skydedøre. Begge dele består af et stort glasparti med en solid ramme udenom. Af skydedøre kan du vælge mellem en to-fløjet og en fire-fløjet dør. Der skulle altså være en NTech-dør til de fleste behov.

Du bør selvfølgelig også kaste et blik på NorDans DTech-døre, som er dansk produceret og lavet særligt til det danske vejrlig. I DTech-serien kan du købe terrassedøre, der, takket være den specielle fals produceret i komposit, øger energieffektiviteten med energiklasse A.

NorDan er med sine flere 2.200 ansatte, baseret i Skandinavien, Polen og Baltikum en betydelig spiller på markedet, og er altså garant for en gode produkter.

Categories: