Vær en moderne mand – bær smykker

Den tid, hvor smykker var forbeholdt kvinder og piger, er for længst passé. Mænd – og for den sags skyld unge drenge også – der har iklædt sig smykker i form af halskæde, ringe eller armbånd, er efterhånden ikke noget sjældent syn i det offentlige rum.

At gå med synlige smykker, er blevet et symbol på at være en moderne og modebevidst mand. Derudover signalerer det selvsikkerhed, at man tør udfordre de konventioner, der i nogen grad stadig hersker om, at smykker primært er til kvinder.

Genkender du dig selv som den moderne mand, der gerne vil lade din stil og dit tøj fortælle en historie om, hvem du er, så vil du helt sikkert heller ikke være afvisende over for at udforske markedet for ringe til mænd.

Smykkemarked målrettet mændene

Forhandlere af smykker har naturligvis fulgt med den føromtalte udvikling, og tilbyder således også smykker, målrettet mændene. Der er endda kommet forhandlere til, som udelukkende fokuserer på at designe og sælge smykker til mænd. Et eksempel på dette er den danske internetbaserede smykkebutik Jewls.

Jewls har sat sig for at tilbyde mænd et flot udvalg af smykker, der er danskproducerede og i høj kvalitet. Der er indtil videre tale om halskæder, armbånd og ringe til mænd. Smykkerne fra Jewls er lavet i rustfri stål af højeste kvalitet og det sikrer altså, at du ikke skal bekymre dig om at udsætte dine smykker for sved, vand parfume eller håndsprit. De tåler det hele, og er dermed også velegnet til manden, der lever et aktivt liv.

Som nævnt er det altså ikke længere kun en vielse eller en stærk religiøs tro, der giver mænd anledning til at bære smykker. For mange er der tale om ønsket om at skabe en æstetisk fremtoning, der udtrykker deres stil. Der kan også være tale om, at religionen netop fylder så meget, at man ønsker at signalere dette – måske med det meget velkendte og populære kors. Der kan selvfølgelig også være mange andre gode grunde til, at eksempelvis ringe til mænd har vundet indpas. Kulturelle tilhørsforhold er også oplagt at fortælle om gennem sin stil.

Sørg for at købe en ring i den rigtige størrelse

Der kan være enkelte udfordringer ved at købe smykker online. Ligesom med så mange andre forbrugsgoder, er det i sagens natur en udfordring, at man online ikke har mulighed for at prøve produktet inden man køber det. Lige sådan forholder det sig med ringe til mænd.

Der er dog heldigvis råd for dette. Flere steder online – også hos Jewls – findes der nemlig størrelsesguider til ringe. For at minimere risikoen for at du køber en ring for stor eller for lille, bør du selvsagt kaste et blik på en sådan størrelsesguide. Anbefalingen fra Jewls er ganske ligetil. Med et stykke papir, en saks og et skriveredskab, kan du hurtigt og nemt finde frem til den korrekte størrelse på den ring du ønsker dig.

Categories: