Derfor skal du indrette et krea-rum i hjemmet

Er du kreativ anlagt eller kan du godt lide at lave små projekter og gå og nusse lidt i hjemmet, så er et krea-rum noget for dig. Papir, byanter, maling, pensler, smykker og smykke grej flyder sikkert alle mulige steder rundt omkring i dit hjem og hvor skal man gøre af det? Det kan være svært, at få opmagasineret det korrekt og det kan være du benytter dig af spisebordet til dine kreative hobbyer, men hvor skal du gøre af materialerne og hvordan kan du opbevare dem bedst? det er ikke så tit der er plads i hverken spisestue eller andre steder så det bliver oftest skabet i gangen, skuret eller måske endda loftet og hvad så hvis du ikke når at færdiggøre et projekt?

Sådan kan du få styr på dine kreative projekter.

Det er ikke altid der er lige ryddeligt når man går i gang med et kreativt projekt og hvis man så ikke når at gøre det færdigt den ene dag, hvad gør man så lige? Det kan jo ikke ligge og flyde på enten spisebordet eller sofabordet. Ofte ryger det på karme eller hylder og ligger og flyder der. Hvis overskuddet ikke er til det dagen efter, jamen så kan det ligge der længe. Endda så længe at du kan risikere at miste vigtige materialer eller at dit projekt går i stykker eller ender på gulvet. Specielt når man laver smykker selv, så har delene en tendens til at forsvinde også selvom man sidder med det og bliver færdig uden pauser. Når man laver smykker eller andet i den dur, så sidder man ofte med små dele og det kræver det rigtige lys og den rigtige opbevaring, her ville det være genialt med et krea-rum.

Et krea-rum åbner op for mange flere muligheder

Vil du gerne have styr på dine projekter og kunne efterlade dem en dag eller to uden at skulle være bange for én i familien får væltet dem på gulvet. Vil du gerne have den rette belysning og sidde ordentligt og vil du gerne kunne lave dine projekter i fred så er et krea-rum den ideelle løsning. Specielt når du sidder med så små projekter som smykker. Er du lidt mere kreativ, innovativ og initiativrig så kan du faktisk også selv finde materialer til dine smykker i det fri. Lav flotte rav smykker efter en tur på ravjagt. Ravjagt er også din måde at få noget motion og opleve den danske natur på en helt anden måde end hvad du er vant til. Det kan også indgyde en masse nye kreative idéer i dit sind og kan du ikke bruge dine kreative idéer til dine projekter så kan du måske bruge dem i forbindelse med indretningen af dit krea-rum. Én idé kan blive til flere og det samme kan aktiviteter, du kan med et krea-rum skabe mange flere muligheder for dig selv både i forbindelse med dine nuværende hobbyer og idéer, men også i forbindelse med dine fremtidige.

Categories: