Gør dit køleskab personligt med unikke køleskabsmagneter

Gør dit køleskab personligt med unikke køleskabsmagneter

Et køleskab er sjældent specielt spændende at kigge på. I hvert fald ikke udefra. Ofte er der ingenting udover en overflade og et logo, eller også hænger børnenes ugeplan over, hvornår de skal til gymnastik og fodbold, eller hvad der er på madplanen denne uge. Det er der heldigvis en masse gode råd for.

Hos fremkaldelseafbilleder.dk er der en række gode bud på, hvordan du med fotomagneter kan få gjort det en anelse mere interessant at kigge på regninger og huskesedler, der ofte hænger på køleskabet, fordi de skal huskes, eller ikke rigtig har et sted, de hører til.

Personliggør dit køkken med unikke køleskabsmagneter

Køleskabet er en fast inventar i alle køkkener, men det er sjældent noget, der er specielt interessant at kigge på. Ofte er det kedelige ting som regninger og huskelister, der hænger på fronten af køleskabet. En god måde at gøre det lidt mere “spiseligt” at kigge på, er ved at få designet nogle unikke, personlige og sjove køleskabsmagneter.

Det kan være alt for brylluppet sidste uge, weekenturen til Paris med dig og kæresten, nevøens barnedåb eller bare et godt billede af familien eller dig og vennerne eller simpelthen bare af smuk natur eller ting og omgivelser, du finder inspirerende. Det gør det lidt sjovere at kigge på de kedelige regninger eller madplaner, hvis der er et billede fra en tur til New York eller en sjove bryllupsfest, du sent vil glemme.

En perfekt, personlig gave

Det kan være svært at finde de perfekte gaver, der også er personlige, og som afspejler det forhold, du har til gavetageren. En rigtig god idé, som både er personlig og sød, og som kan fortælle en historie om jeres relation, kan være at give en håndfuld personlige køleskabsmagneter. Det kan både være med billeder af dig/jer eller ting, I sammen har oplevet. Det kan være fra ferier eller oplevelser, I har haft sammen, eller det kan være fra en bytur, I helst ikke vil glemme. Det kan bruges som en lille værtindegave eller som en hyggelig og personlig gave til faren, der har alt eller mormoren, der aldrig ønsker sig noget. Det er sjovt og hyggeligt og minder lidt om de skøre fotos, man får taget i en fotoboks for 2€ på en ferie til Berlin. Det er unikt og personligt.

Der er altså rigtig mange muligheder for at sætte dit personlige touch på køleskabet derhjemme, hvis du vælger at få et eller flere af dine minder trykt på en fotomagnet. Og mulighederne er utallige.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kan du med fordel tjekke de mange fotomagnet-muligheder ud og finde inspiration til din næste, hyggelige værtinde eller fødselsdagsgave.

 

Categories: