H1: Har du problemer med utætheder?

Der kan være mange grunde til, at du har problemer med utætheder i dit hus. Et af det største problemer er måske, at din kvistinddækning er defekt. Kvisten er en udbygning på dit tag, som er bygget med eget tag og vindue. De kommer i mange forskellige afskygninger, og kan også have vinduer på sidevæggene, der kaldes flunker.

I denne artikel vil vi fortælle lidt mere om inddækninger, hvordan de laves og til hvilket formål. Så kan du hurtigt afgrænse, om det er din inddækning derhjemme, der er problemet, hvis I har problemer med utætheder i jeres hjem.

 

Hvad er en inddækning?                                                          

En kvistdækning er den sammenslutning eller de sammenslutninger, der sidder mellem kvisten og det omkringliggende tag. Inddækninger laves ofte af zink, kobber eller alu. En kvistdæknings hovedformål er at lede vand væk fra dit tag, så det ikke kommer indenfor eller samler sig. Er din kvistdækning ikke tæt, kan du både få fugt og vandskaber i loft, tagkonstruktion og vægge. Desuden bliver risikoen for svamp og råd også forstærket, hvis din kvist dækning ikke er monteret korrekt, hvilket er enhver husejers værste mareridt.

 

Hvad kan du så gøre?

Hvis de viser sig at være din inddækning, der er problemet, vil vi anbefale dig at få en ordentligt og modstandsdygtig inddækning monteret af professionelle. Vores bedste erfaringer er zinkinddækning af kvist. Med andre ord at din inddækning er lavet af metallet zink.

Zink er utrolig modstandsdygtigt mod tidens tegn og kan holde i op til 100 år uden behov for vedligehold. En anden fordel ved zink er, at zink er et 100% naturligt stof, som ikke udgør nogen miljø risiko, da det ikke afgiver nogle giftige stopper. Det er derfor både en langtidsholdbar løsning og miljørigtig løsning, der ikke belaster fremtidige generationer.

Af disse årsager er zink et meget populært valg som materiale, og også det materiale, som vi har haft bedst erfaring med. Derfor vil du helt sikkert ikke gå galt i byen, hvis du vælger en kvist inddækning i zink.

 

 

Categories: