Guide: Sådan gør du din indretning mere personlig

De skandinaviske hjem er ofte meget ens med de samme IKEA-møbler, pynteting og farver. Der er dog mange ting, du kan gøre for at tilføre mere personlighed til dine hjemlige rammer. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du gør din indretning mere personlig.

Bland det gamle med det nye 

Det kan ofte virke modstridende at blande en gammel stil med en ny, men det kan sagtens lade sig gøre. Hvis du fx har et særpræget møbel, kan du nemt peppe den op med flotte nipsting eller puder. Eller måske har du igennem tiden fået møbler som arvestykker fra din familie. Du kan med fordel give dem nyt liv med en klat maling eller nyt betræk. På den måde blander du dine unikke møbler ind sammen med nyere moderne møbler. Ofte handler det blot om at skabe et samspil ved hjælp af farver.

Indret med en personlig sportsplakat

De fleste har en sport, der er en central del af deres liv. Måske nyder du at løbe ture i skoven, svømme baner på badeanstalten, spille fodbold med vennerne eller svinge skudarmen til golf. Med en sportsplakat fra Plakatsport kan du invitere din favoritsport indenfor i dit hjem. På den måde kan du vise for både familie, gæster og venner, hvilken aktivitet du elsker at bruge tid på. Plakaterne er lavet i et æstetisk design, der passer ind i alle hjemmets rum. Uanset om det er dit soveværelse, din stue eller måske et børneværelse, der trænger til en makeover, så er en sportsplakat måske lige det, der skal til.

Skru op for farverne

Hvis et hjem kun byder på hvide, bare vægge og opryddelige hylder, så kan det hurtigt virke stift og sterilt. Det er desværre også ofte noget, der kan gøre hjemmet mindre afslappende og hyggeligt at være i. Ved at inddrage farver kan du markere, hvem du er og samtidig skabe masser af varme. Du behøver ikke nødvendigvis male dine vægge i forskellige farver. Tænk kreativt i stedet. Du kan gøre meget blot ved at inddrage fx farvede puder, som du kan skifte betræk på løbende.

Inddrag dine minder 

Måske har du ting, du samler på, eller måske er du typen, der tager billeder, hver gang muligheden byder sig. Ofte kommer billeder og andre genstande til at ende i et støvet fotoalbum eller i en rodekasse på loftet. Ved at gøre dem til en del af din indretning kan du nyde dine minder hver dag og tilføre ekstra personlighed og varme til dit hjem. Brug fx billedrammer i forskellige størrelser på hylder og vægge. Her kan du samtidig bruge tingenes farver til at skabe et godt flow i rummet. Vær dog opmærksom på at din anretning ikke bliver for presset og rodet.

Categories: