Håndlavede krystalsmykker er energiredskaber

Krystaller har hver deres farve og tillægges hver deres egenskab. Se blandt andet ametyst krystaller på Savasana. Ametyst er en smuk lilla krystal med et smukt skær. Hos Savasana kan du se Ametyst formet som perler og forvandlet til de fineste smykker. Ametyst siges at skabe ro og klarhed. Mangler du balance i dit liv, eller føler du dig ængstelig, så er det måske på tide at få nogen ametyster ind i dit hjem. Enten som rå sten der bare pynter i vindueskarmen, eller som et håndlavet smykke du kan tage med dig overalt.

Dekorative krystaller

Uanset om krystaller er formet og slebet, eller de står helt rå, så er de dekorative. De kan ligge som en lille samling i en fin skål, eller hver for sig på en række i en vindueskarm. De kan være en del af en uro, eller en anden form for ophæng. Eller helt simpelt, et smukt smykke som du kan bruge hver eneste dag, eller når du skal på fint besøg. Uanset hvor du opbevarer dine krystaller er det helt sikkert at de får opmærksomhed. Krystaller er smukke og dragende i alle deres forskellige farver.

Krystallernes smukke nuancer

Ametyst har den smukke lilla farve. Den kan være mørk og intens eller sart og lokkende. Den kan både have et gennemsigtigt udsende, eller være mere mat og uigennemsigtig. Karneol kan være næsten skingert orange, eller helt sart gullig og alt derimellem. Den er som regel ikke gennemsigtig, men meget mættet med farve. Aventurin er den smukkeste lysegrønne krystal der findes. Den er ikke overdøvende i farven. Den er både sart og kraftfuld på samme tid. Nogle krystaller spænder meget vidt i deres udseende. Aventurin er mere entydig end de fleste andre krystaller.

Krystallernes fantastiske egenskaber

Ud over at være smukke tillægges krystaller også visse kræfter. For at høste disse kræfter er man nødt til at være tæt på krystallerne. Man kan have dem i sit hjem, eller som et smykke.

Som nævnt giver ametyst ro og balance til den der bærer den eller befinder sig tæt på den. Karneol hjælper den der er tæt på den med at få kontakt til sin egen seksualitet. Den smukke sten styrker også intuitionen. Aventurin, den sarte grønne sten, siges at give mod og styrke til den der ejer den.

Uanset om du mangler mod, glæde, energi eller hvad det nu kunne være, så findes der en krystal som hjælper med lige netop det.

Categories: