Værtindegaven der vækker stor glæde

Vi danskere elsker at gå på besøg hos hinanden, og traditionen foreskriver at man skal have en værtindegave med. Den lette løsning er selvfølgelig bare at stoppe på tanken på vejen og købe en bukket blomster, eller tage i det nærmeste supermarked og vælge en tilfældig flaske vin.

Men hvad gør man, hvis man gerne vil lægge lidt mere omtanke og kærlighed bag gaven, men ikke helt ved hvad man skal give.

Nedenfor har vi samlet en række anbefalinger til hvad du f.eks. kan købe.
Alle gaveforslag er hentet fra Gaverummet, der har tusindvis af lækre gaveideer, samt naturligvis også flotte gavekurve, som navnet antyder. Så uanset om det vi købe en lækker gavekurv eller gå på opdagelse efter en enkel gaveide, så er gaverummet.dk et besøg værd.

Her er et par gaveforslag:

Hvis dem I skal besøge er gin fans, så kunne den oplagte gave være ’Den ultimative G&T gaveæske’ fra FewerTree.

FewerTree er et dansk gin mærke, og gaveæksen indeholder 4 forskellige gins og 4 forskellige tonics. Alt sammen for 325 kr.

En anden perfekt værtindegave er gourmet kaffe fra Just Coffee. Just Coffee er et lille resteri beliggende lige uden for Roskilde, som lever kaffe til mange af Danmarks bedste cafeer. Hos Just Coffee er alt kaffen dyrket hos mindre producenter, ofte småbønder og familiedrevne plantager. Kaffen er altid økologisk.

Som prikken over i’et, henter Gaverummet frisk kaffe i små mængder hver uge hos Just Coffee, hvilket betyder at kaffen altid er helt friskristet. Alle der har kendskab til god kaffe, ved at hvor friskristet kaffen er har kæmpe betydning for kaffens kvalitet.

Er er et stort udvalg af kaffevarianter hos gaverummet du kan vælge imellem, og du naturligvis også vælge imellem mange størrelser.

En anden helt oplagt værtindegave, er smukke mundblæste gals fra Anna von Lipa. Anna von Lipa er ejet af et dansk par, der får produceret deres smukke produkter i Böhmen, Tjekkiet. Der er lagt stor kærlighed i designet af hvert eneste produkt, hvilket er tydeligt at se på varerne.

Hvad med f.eks. en Anna von Lipa Tapasskål – Apricot til kun 159,-. En sød glasskål der kan anvendes til tapas (eller lige hvad du ønsker at anvende den til).

Du kunne også købe de meget populære Anna Von Lipa Vandglas Kate Tumbler – i pastelfarver. Du får 6 stk. for 599 kr. Det er en gave som vil klæde de fleste middagsborde.

 

Vi kan også anbefale den smukke krystal glaskande, Lipa Swirl Kande – Krystal, der indeholder 2 liter. Den fås i forskellige farver til 569 kr.

Er du mere til at give lækkerier, kunne en mulighed også være de små lækre vingummier fra Wally & Whiz. Vingummierne er 100% veganske og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer. Wally & Whiz vingummierne fås i mange forskellige smagsvarianter, så uanset om modtager er til spændende frugtsmag som grøn blodappelsin eller kirsebær. Du kan også få dem med forskellige lækre lakrids varianter.

Bøtterne i sig selv, er lige så lækre at se på, som vingummierne er at spise. En æske koster ca. 50-60 kr.

Categories: