Derfor er en kort minkpels lige den accessory, du mangler

Dette indhold er sponsoreret.

Mange af os forbinder nok minkpelse med noget, som vores bedstemor havde på, når hun skulle hen og besøge sine fine venner. Men faktisk er en minkjakke en tidsløs beklædningsgenstand, som du kan bruge både til hverdag og fest.

En minkpels kan pifte alle outfits op, og give det et eksklusivt pift. Udover at se godt ud er minkpelse behagelige at have på og er dejlig bløde at røre ved. Her gennemgår vi de to almindelige typer af minkpelse du kan bruge til at give din garderobe lidt ekstra elegance.

Kort minkpels

Kort minkpels er en pels, der slutter lige over lænden. Som navnet antyder, er det altså en kort jakke, der kun dækker din overkrop. En kort minkpels er dejlig varm, så den passer perfekt til Danmarks kølige klima. Den er også dejlig praktisk til alt fra en bytur til en tur i skoven.

En anden fordel ved en kort minkpels er, at den ofte er billigere end en længere model, da der simpelthen skal bruges mindre pels. Prisen på en minkpels er meget varierende; den afhænger af kvaliteten, du ønsker dig. Så det er også værd at tage med i dine overvejelser, hvor meget du er klar til at investere i en pels. Hvis du køber en kort minkpels i lidt bedre kvalitet og passer godt på den, så har du en jakke i rigtig mange år – måske endda i generationer.

Fordelen ved en kort minkpels er også, at den kan passe til nærmest alle outfits. Den er lidt mindre formel end den lange model. Så vil du gerne opnå et sporty eller casual look, er den korte minkpels sikkert at fortrække. Selvom den korte minkpels er sporty og casual, kan du også sagtens bruge den over en flot kjole eller et par stilfulde sorte bukser.

Du kan få en kort minkpels i et hav af farver og nuancer. Men mink er en dyrere investering, så overvej en ekstra gang inden du køber, hvilken farve du kan se dig selv bære de næste mange år.

Lang minkpels

Du kan også vælge at opgradere din garderobe med en lang minkpels. En lang minkpels er ofte dyrere end en kort udgave, da der skal bruges mere skind. Derimod kan den lange minkpels virke mere elegant end den korte. Men den lange minkpels skjuler også det outfit, som du har på indenunder. Så vil du gerne vise dit outfit frem, er en kort minkpels måske det oplagte valg for dig. Den lange udgave af minkpelsen er til gengæld varmere på en kold vinterdag, da den dækker en større del af kroppen.

Men hvorfor skulle du vælge? Der er sikkert plads til både en lang og en kort minkpels i din garderobe. Så er du i hvert fald dækket ind med lækre kvalitetsjakker de næste mange år og til enhver situation.

Categories: