Ny smykkeserie

De fleste af os kan blive enige om, at udseende ikke er alt. Alligevel forsøger vi at se godt ud så ofte som muligt. Hvis du for eksempel skal til jobsamtale, nytter det ikke noget at møde op med fedtet hår, udtrådte sneakers og en lasket t-shirt – hvorfor skulle nogen hyre dig til at varetage et job, når du ikke engang magter at varetage din egen fremtoning på fornuftig vis? Og hvis du har en dårlig dag, hjælper det bestemt ikke på situationen, at du intet gør ud af dit udseende.

Heldigvis er det ikke specielt svært at se godt ud. Det kræver blot, at du regelmæssigt plejer negle og hår, at du klæder dig efter din kropstype, og at du skaber en stil, som passer til dig.

Sådan skaber du en personlig stil

Hvis du ønsker en personlig stil, bør du for det første undlade at købe alt dit tøj det samme sted. Sørg for at dit daglige outfit omfatter beklædningsgenstande fra flere forskellige mærker, og shop gerne vintage, så du er sikker på, at du ikke går med det samme tøj som alle andre.

Det kan også være en god idé, at du prøver dig frem med forskellige neglemønstre og make-up rutiner. Sidst men ikke mindst omfatter en personlig stil som regel masser af smykker. Med smykker kan du skabe et helt unikt look, selvom du for eksempel er klædt helt i sort. Og der findes masser af danske forhandlere af stilfulde smykker til rimelige penge.

Stilfulde smykker hos Molly & My

Molly & My specialiserer sig i tøj, sko og accessories til både børn og kvinder. På virksomhedens hjemmesider finder du et væld af lækre mærker, herunder Neo Noir, Munthe og Sophie Schnoor. Siden omfatter stort set alle former for smykker, og leder du efter noget, der kan pifte dit outfit op, kan du starte med at se udvalget af øreringe igennem.

Find de rette øreringe

Mange kvinder har en stor samling øreringe i smykkeskrinet. Dét gør, at vi har noget at vælge imellem, når vi skal sætte vores outfit sammen. Skal du snart til bryllup, fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor du helst skal se så godt ud, som du kan? De perfekte øreringe vil i høj grad afhænger af dit tøjvalg. Hvis du iklæder dig afdæmpet, kan et par store og farverige øreringe være dét, der gør, at du alligevel ser fin og festlig ud. Vælger du derimod et sprudlende outfit, kan du med fordel holde både smykker og make-up simpelt. Uanset hvad du søger, findes det med garanti hos Molly & My.

 

 

 

 

Categories: